608204724

• spokojna okolica

Szczegóły

NOWA CENA

Na sprzedaż dwie działki budowlane graniczące ze sobą położone w bliskim sąsiedztwie Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego szybki dostęp do Obwodnicy Trójmiejskiej zarówno do ścisłego centrum miasta około 5 km dojazd komunikacją miejską . Przystanek autobusowy w odległości 200m.

Teren na którym położona jest nieruchomość nie znajduje się na terenie objętym miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego. Został złożony wniosek dotyczący warunków zabudowy.

Bliskie sąsiedztwo to zabudowa mieszkaniowa jednorodzinna i wielorodzinna do 3 kondygnacji z zabudową działki 30% lub więcej.

Działki wpisane są do jednej księgo wieczystej . Powierzchnia 647m 2 zabudowana jest budynkiem mieszkalnym wraz z samodzielnym garażem z nadbudową która przystosowana była na pokoje gościnne. Garaż wraz z pomieszczeniem gospodarczym o powierzchni 28 m2, nadbudowa o powierzchni 28 m2. Dom o powierzchni całkowitej 219 m2, stan : do remontu lub rozbiórki.

Powierzchnia drugiej działki wynosi 519m2 . Dwie działki w kształcie kwadratu znajdujące się na terenie płaski. Dojazd do działek z dwóch stron od ulicy Okrężnej i Prostokątnej.

Virtualna wycieczka

Plany