Gdynia Śródmieście 3-pokojowe

Liczba pięter: 4
Rodzaj własności: własność
Numer piętra: 4

Słoneczne pogodne mieszkanie położone w centrum Gdyni. Ogromnym atutem jest bliskość Bulwaru Nadmorskiego , plaży zaledwie 5 minut spacerkiem. Solidny budynek z cegły z lat 50-tych. Bardzo dobrze działająca wspólnota mieszkaniowa zajmująca się również administracją. Mieszkanie w układzie dwustronnym znajduje się na 2 piętrze w 4 piętrowym budynku. Wystawa okienna wschodnio – południowa. W skład mieszkania wchodzą : pokój 16m2 , 12m2 z wyjściem na balkon typu loggia, 17m2 , duża przestronna kuchnia w kwadracie o powierzchni 10m2, łazienka ok 6m2 oraz przedpokój. Wykończenie: okna PCV , podłogi w pokojach parkiet bukowy, panele. Kuchnia w zabudowie na wymiar z sprzętem AGD pozostaje w cenie mieszkania. Łazienka glazura terakota, kabina prysznicowa, umywalka, bidet. Przedpokój przestronna szafa wnękowa. Do mieszkania przynależna piwnica ok 6m2 . Dla mieszkańców ogólni dostępny parking.Opłaty administracyjne 640zł w okresie zimowym, 379zł w okresie letnim w tym ryczałt wody 5m3 ciepłej , 3m3 zimnej. Ogrzewanie miejskie opomiarowane. Nieruchomość godna uwagi. Obsługa sprzedaży objęta jest licencją pośrednika oraz polisą ubezpieczeniową.Oferta wyłączna biura nieruchomości. Zapewniamy bogatą ofertę kredytów hipotecznych, gwarantujemy kompleksowość i pewność otrzymania decyzji kredytowej .Sprawdzona kadra z wieloletnim doświadczeniem daje państwu gwarancję skuteczności. Serdecznie zapraszamy na prezentację.

Kategoria: Mieszkanie