Gdynia 2-POKOJOWE 1 PIĘTRO

Liczba pięter: 4
Rodzaj własności: własność
Numer piętra: 1

Budynek ocieplony , nowa elewacja, klatki schodowe po remoncie , monitoring zewnętrzny.Ogromnym atutem nieruchomości jest położenie wiążące się z świetną komunikacją miejską jak również szybki dostępem do kolejki podmiejskiej SKM, bulwaru nadmorskiego oraz plaży ok minut spacerkiem. Mieszkanie mieści się na 1 piętrze /4. Układ mieszkania , samodzielność pomieszczeń, kuchnia jasna w kwadracie. Pokoje o powierzchni 14m , 10m , 8m , łazienka 5m , oraz przedpokój w prostokącie. Wykończenie: okna PCV, podłogi parkiety dębowe do cyklinowania, łazienka glazura , terakota starszego typu. Do mieszkania przynależna piwnica. Przed budynkiem ogólno dostępny parking. Niskie opłaty administracyjne 180zł latem / zima 325zł. Mieszkanie idealne pod inwestycje w ostatnich kilku latach ciągłość najmu ze względu na lokalizację. Zapewniamy bogatą ofertę kredytów hipotecznych, gwarantujemy kompleksowość i pewność otrzymania decyzji kredytowej .Sprawdzona kadra z wieloletnim doświadczeniem daje państwu gwarancję skuteczności.

Kategoria: Mieszkanie