Mieszkanie 2-pokojowe 44m piętro 1

Liczba pięter: 2
Rodzaj własności: Własność
Numer piętra: 1

Osiedle domów jednorodzinnych .Budynek z 2007r niskiej zabudowie. Bardzo dobra komunikacja miejska. W pobliżu pełne zaplecze handlowo- usługowe, szkoły , przedszkola. W skład mieszkania wchodzi : pokój dzienny z wyjściem na duży balkon 15m2 , sypialnia 10m, jasna w kwadracie kuchnia, przedpokój oraz łazienka z WC. Wykończenie : okna PCV roleta elektryczna w oknie balkonowym , podłogi panele, łazienka z kabina prysznicową , glazura , terakota. W kuchni bardzo dobrej jakości kuchnia w zabudowie na wymiar Classik , blaty kuchenne corian,sprzęt AGD (lodówka , płyta ceramiczna , piekarnik, zmywarka , okap) zabudowa przedpokoju z lustrami INDECO.Do mieszkania przynależna piwnica. Serdecznie zapraszamy na prezentację. Zapewniamy bogatą ofertę kredytów hipotecznych, gwarantujemy kompleksowość i pewność otrzymania decyzji kredytowej .Sprawdzona kadra z wieloletnim doświadczeniem daje państwu gwarancję skuteczności.

Kategoria: Mieszkanie