GDYNIA CHWARZNO 5 POKOI , OGRÓD , ZADBANE

Liczba pięter: 2
Numer piętra: 0
Uzbrojenie: tak

Kameralne osiedle z 2001 roku Niskie, przestronnie usytuowane budynki zapraszają do korzystania z walorów otoczenia: zieleni przy domu oraz otaczającego Trójmiejskiego parku krajobrazowego który stanowi doskonały potencjał do przyjemnego życia i odpoczynku . Zastosowanie układu mieszkania pełni funkcję domu szeregowego. Zalety zakupu mieszkania na tym osiedlu to : wygodne i funkcjonalne mieszkanie dla wielo dzietnej rodziny, oddzielna działeczka przynależna do mieszkania , pełne uzbrojenie terenu, wygodny i czysty dojazd do posesji, dodatkowo wewnętrzny parking na osiedlu , własna kotłownia dla budynków, idealna komunikacja miejska , szkoły przedszkola pełna infrastruktura , W skład nieruchomości wchodzi :parter- pokój dzienny o powierzchni 25,60m z wyjściem do ogrodu , hol 12,60m spiżarnia – pralnia 5,60m , pomieszczenie gospodarcze 1,50m. piętro -pokój 18,40m z wyjściem na balkon , pokój 12,40m , łazienka 8m , garderoba 8,10m , hol 6,40m, poddasze-powierzchnia po podłodze pokój 28m , 18,70m, łazienka 2,60m , hol 6m . Wykończenie:na parterze znajduje się kominek, w całym mieszkaniu okna PCV , podłogi -parkiety bardzo dobrze zachowane Klon -Jawor. W części kuchennej jak i łazienki terakota , drzwi wewnętrzne drewniane, zewnętrzne antywłamaniowe. Ściany malowane w części mieszkania punktowe podwieszane sufity z oświetleniem halogenowym. W cenie mieszkania pozostaje stała zabudowa kuchni z sprzętem AGD. Na piętrze znajduje się salon łazienkowy z oknem , wanna narożna, z pokoju wejście do garderoby która posiada stałe zabudowy, w jednym z pokoi również szafa wnękowa. Na każdym piętrze rozprowadzona instalacja telewizyjna, domofon oraz instalacja alarmowa. Na poddaszu okna dachowe. Do mieszkania przynależny jest ładnie zagospodarowany ogród o powierzchni 100m2 Materiały wykończeniowe mieszkania z wyższej półki . W cenie mieszkania mogą pozostać meble. Serdecznie zapraszamy na prezentację. Nieruchomość godna uwagi. Obsługa sprzedaży objęta jest licencją pośrednika oraz polisą ubezpieczeniową.

Kategoria: Mieszkanie