GDYNIA DZIAŁKI LEŚNE 60.2M 3 POKOJE

Liczba pięter: 4
Rodzaj własności: WŁASNOŚĆ
Numer piętra: 1

Budynek położony w dzielnicy Działki Leśne graniczący z Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowy otoczony domami jednorodzinnymi i przedwojennymi kamienicami, 10 minut spacerkiem do centrum miasta. Komunikacja miejska osiedlowy autobus który dowozi nas do centralnych punktów miasta. Do stacji kolejowej Gdynia Główna ok 1000m.W pobliżu gimnazjum , liceum jezuitów , basen , ośrodek zdrowia , spożywcze sklepiki osiedlowe, szlki spacerowe. Mieszkanie znajduje się na I piętrze w budynku cztery piętrowym. W skład mieszkania wchodzi ; pokój dzienny 20m z wyjściem na balkon typu loggia ok 4m towarzyszący widok na las, sypialnia 12m , pokój 10m , kuchnia 8m, łazienka 4m , WC osobno około 2,m , przestronny przedpokój. Większości ścian w mieszkaniu to ściany działowe istnieją duże możliwości własnej aranżacji.Do mieszkania przynależna piwnica o powierzchni 5m. Wykończenie : okna PCV , podłogi wykładziny , drzwi zewnętrzne antywłamaniowe GERDA, ściany malowane. Kuchnia w zabudowie standardowej , łazienka wanna glazura , terakota starszego typu, WC glazura, terakota , umywalka. Czynsz letni 408zł/ zimowy ok 680zł. Budynek ocieplony , nowa elewacja, remont dachu w trakcie remontowana klatka schodowa. Przed budynkiem pięknie zagospodarowany teren w ozdobne rośliny , kwiaty co świadczy o otoczenie jakie zamieszkuje w budynku. Serdecznie zapraszamy na prezentację. Nieruchomość godna uwagi. Obsługa sprzedaży objęta jest licencją pośrednika oraz polisą ubezpieczeniową.

Kategoria: Mieszkanie